Szeretettel üdvözöllek a Mi kell a bőrnek webshopjában!

Kovács Regina vagyok, bőrápolási tanácsadó-kozmetikus

Makacs bőrproblémáim vezettek a kozmetikus pályára, és végül a bőrápolási tanácsadásban sikerült ötvözni mindazt, amit szeretek. A mottóm: A hatásos bőrápolás nem kell, hogy bonyolult legyen!

Szakemberként felkutatom azokat a magyar kozmetikumokat, amelyekkel egyszerű, hatékony, és káros anyagoktól mentes arcápolási rutin állítható össze.Ezeket találod a webshopban.

 • Te is a bőröd igényeihez igazodó kozmetikumokat keresel?
 • Előfordul, hogy ezek az igények élethelyzettől, évszakoktól, vagy az idő múlásával változnak?
 • Nem szívesen kötsz kompromisszumot az ár-hatásosság-összetétel tekintetében?
 • Hiába az üzletek óriási kínálata, előfordul, hogy mégsem tudod, milyen irányba indulj el?

Ebben igyekszem a segítségedre lenni!

A Kollektív Magazin Divat&Szépség rovatában időről-időre olvashatsz tőlem szakértői cikkeket, tanácsokat, és termékajánlásokat. Ide kattintva találod meg őket.

Kovács Regina bőrápolási tanácsadó kozmetikus

Azért hoztam létre a Mi kell a bőrnek webshopot, hogy

 • biztonságos magyar kozmetikumok közül válogathass,
 • ajánlásaimmal megkönnyítsem a döntést,
 • megóvjalak a felesleges kiadásoktól,
 • több gyártó termékeiből is választhass egyszerre,
 • ugyanakkor megspórold a többszörös szállítási költséget!

Igyekszem mindenki segítségére lenni a választásban. A webshop kínálatát már eleve a fenti szempontok figyelembevételével állítottam össze, a blogon és a közösségi média felületeken pedig rendszeresen megosztok hasznos és érdekes információkat, amik a Te segítségedre is lehetnek a döntésben. Természetesen mindannyiunk bőre egyedi, és eltérően reagálhat egyes készítményekre és hatóanyagokra. Ezért igyekszem minimálisra csökkenteni a kockázatokat magas minőségű termékek kínálatával és részletes információkkal, amik segítik a választást.

Számomra ez nem munka, hanem hivatás!

A bőrápolás és az egészségvédelem szeretete vezetett erre a pályára. Folyamatosan nyomon követem a kozmetikai ipar újításait, és különös figyelmet fordítok a természetes kozmetikumok világára, hogy a megfelelő bőrápolással is támogathassuk testünk működését.

Legalább egy évtizede fordult az érdeklődésem a bőrápolás irányába. Ez eleinte csak hobbi volt, majd azt vettem észre, hogy a barátaim elkezdik kikérni a véleményem az általuk vásárolt kozmetikumokról, később pedig már a vásárlást megelőzően is. Mindez oda vezetett, hogy eldöntöttem, a szépségiparban szeretnék tevékenykedni, ezen belül is bőrápolási tanácsadással foglalkozni. Ekkor az önfejlesztés mellett elvégeztem a kozmetikus képzést is, hogy ne csupán lelkes műkedvelőként, hanem szakemberként is segítségedre lehessek. Abban szeretnélek Téged is támogatni, hogy megtaláld ebben az óriási kínálatban a bőröd igényeinek megfelelő, jó minőségű és hatásos kozmetikumokat.

COLO BB krém

Az utóbbi években sikerült folyamatosan feltérképeznem a piacot, sok-sok különféle gyártó termékeit kipróbáltam, és a kozmetikus szakképzés során megszerzett tudással, valamint a tapasztalataimmal együtt kialakult az elképzelésem a tudatos és hatékony otthoni bőrápolásról. Ugyanakkor továbbra is folyamatosan képzem magam, hiszen ez a terület percről-percre változik.

A minőség mellett az elvek is fontosak a bőrápolásban is!

Láthatod, hogy a ‘Mi kell a bőrnek’ webshopban csak magyar gyártókkal dolgozom. Fontos számomra kiemelni a hazai kiválóságokat, és felhívni a figyelmet a magyar szakemberek munkájára, mivel a kisebb, vagy csak kevésbé ismert cégeknek is elvitathatatlan érdemük van a magyar kozmetikai ipar fejlődésében. Termékeik sokszor felülmúlják a nagy névvel rendelkező, nemzetközi kínálat egyes darabjait.

Magyarországon számtalan kiváló szakember készít profi bőrápolási termékeket, sokan mégis távoli országokból szerzik be ezeket. Az én meglátásom az, hogy az import termékek nem feltétlenül jobbak, sőt! Néha csupán körül lengi őket egyfajta sejtelmes egzotikum, vagy a jól hangzó marketing, aminek köszönhetően mindenki szinte csodaszerként kezeli a sokszor valójában silány minőségű termékeket. De nincs garancia arra, hogy ezek valóban megfelelő körülmények között készülnek, a felhasznált alapanyagok minősége pedig szintén megkérdőjelezhető.

A nagy nemzetközi kozmetikai mogulok működésével kapcsolatban további aggályok is felmerülhetnek, mint például kizsákmányoló magatartás az alkalmazott munkaerővel szemben, állatkísérletek vagy túlzott környezetszennyezés. Természetesen tisztelet a kivételnek, tudom, hogy egyre több cég figyel a fair trade működésre.

Én mégis magyar márkákat szeretnék a figyelmedbe ajánlani:
 • akik magas minőségben,
 • biztonságos körülmények között,
 • és megfelelő higiénés feltételek mellett készítik a kozmetikumokat.

Ezeket a termékeket könnyebb beszerezni, nem kell annyit utaztatni őket, mint a külföldi kozmetikumokat, és bármikor kapcsolatba tudunk lépni a gyártóval, vagy akár a termék fejlesztőjével. Emellett a magyar cégek működésére az Európai Uniós irányelvek vonatkoznak, aminek köszönhetően a fentebb említett lelkiismereti aggályok is okafogyottá válhatnak.

A gyártókat hosszas mérlegelés alapján választom ki : megismerem a filozófiájukat, nyomon követem munkásságukat, próbát teszek a termékeikkel.

A Mi kell a bőrnek webshopban megtalálod a COLO Pure Skincare, a Mandulina, a Magister Products, a MediNatural. Ezek a termékek válogatott, bioaktív hatóanyagokkal, megkérdőjelezhető összetevők-, és állatkísérletek nélkül készülnek, gondos, magyar szakemberek kezei által.

Ezek a gyártók mind amellett tették le a voksukat, hogy vegyszerek és egészségre ártalmas anyagok felhasználása nélkül készítsenek kiváló és hatékony kozmetikumokat.

A választék:

Egy-egy cégtől nem a teljes termékskálát forgalmazom, csupán az általam kiválasztottakat, amelyekkel egyszerűen, de hatásosan tudod ápolni a bőröd. Ezekkel a kozmetikumokkal ajánlok majd Neked sokoldalú és praktikus bőrápolási rutinokat.

Nem zárkózom el attól, hogy akár több gyártó termékeiből válogassuk össze a napi bőrápoláshoz szükséges termékeket, azonban csakis a hatékonyság elveit szem előtt tartva érdemes kialakítani az arcápolási folyamatokat.

A kutatást, tesztelést, társítást elvégzem helyetted, hogy Neked már ne okozzon fejtörést az, mit-mivel-milyen sorrendben használj, vagyis ügyelek helyetted a hatóanyagok szinergiájára.

A Mi kell a bőrnek Blogon pedig igyekszem érthetőbbé és átláthatóbbá tenni a kozmetikumok és a bőrápolás világát is.

A profi otthoni bőrápolás nem kell, hogy bonyolult legyen!

A hatékony bőrápolás lépéseit én a következőképpen látom:

 • kíméletes arctisztítás
  reggel és este is – ha pedig sminkeltél, akkor előbb távolítsd el a sminket, majd végezd az arctisztítást a szokásos módon!
 • hámlasztás, peeling
  alkalmazd hetente 1-2 alkalommal, hogy megszabadulhass az elhalt hámsejtektől, ezzel fokozva bőröd megújulását és a további hatóanyagok, készítmények felszívódását – de annyi minden másért szeretem még a hámlasztást …
 • tonizálás/arcpermet
  a hatóanyagtartalom itt is fontos, bár ez egy opcionális lépés – fokozhatod vele a további termékek hatását és felszívódását is.
 • szérumok
  komplex, magas hatóanyagtartalom, hogy még jobban gondoskodhass bőröd igényeiről
 • szemkörnyékápolás
  érdemes külön figyelmet fordítani erre a területre, mert jóval sebezhetőbb, mint arcunk többi része
 • arckrém
  sokaknál az alfája és az ómegája az arcápolásnak, de sajnos nem tud önmagában mindent orvosolni
 • fényvédelem
  tudtad, hogy a legfontosabb ránctalanító lépés? Ha valamit nem szabad kihagyni egy nappali arcápolási rutinból, az a fényvédő. Ügyelj rá minden évszakban!
 • maszkok
  használj hetente 1-2 alkalommal maszkot, krémpakolást, ha úgy érzed kiegészítenéd a szokásos bőrápolást egy kis tisztítással, hámlasztással, kényeztetéssel, vagy további klassz hatóanyagokkal!