fbpx

Kovács Reginának hívnak, bőrápolási tanácsadó-kozmetikus vagyok.

A bőrápolás és az egészségvédelem szeretete vezetett erre a pályára. Folyamatosan nyomon követem a kozmetikai ipar újításait, és különös figyelmet fordítok a természetes kozmetikumok világára.

Küldetésemnek érzem, hogy felkutassam azokat a magyar kozmetikumokat, amelyekkel egyszerű, hatékony, és káros anyagoktól mentes bőrápolási rutin állítható össze.

Magyarországon számtalan kiváló szakember készít bőrápolási termékeket, amelyek megfelelnek a fenti kívánalmaknak. Szeretném ezeket a márkákat megismertetni mindazokkal, akik könnyedén, egy helyről szeretnék beszerezni a napi arc-, és testápoláshoz szükséges termékeket az egészségtudatosság jegyében.

A gyártókat hosszas mérlegelés alapján választom ki: megismerem a filozófiájukat, nyomon követem munkásságukat, próbát teszek a termékeikkel.

Tapasztalataimat a Blogomon osztom meg már jó ideje. Igyekszem érthetőbbé és átláthatóbbá tenni a kozmetikumok és a bőrápolás világát is.

A profi bőrápolás nem kell, hogy bonyolult legyen!

 

Úgy gondolom, hogy sokan szeretik a változatosságot a bőrápolás terén, de nem szeretnének kompromisszumokat kötni, és talán félnek új dolgokat kipróbálni.

Azért hoztam létre a Mi kell a bőrnek webshopot, hogy

  • kipróbált kozmetikumok közül lehessen választani,
  • akár több gyártó termékeiből is összeválogatva egy profi rutint,
  • de ne okozzon fejtörést a halmozódó szállítási költség,
  • illetve a termékek és hatóanyagok szinergiája.

A webshop történetéről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Igyekszem mindenki segítségére lenni a választásban. A webshop kínálatát már eleve a fenti szempontok figyelembevételével állítom össze, a blogon és a közösségi média felületeken pedig folyamatosan osztok meg hasznos információkat, amik segíthetnek a döntésben.

Természetesen mindannyiunk bőre egyedi, és eltérően reagálhat egyes készítményekre és hatóanyagokra. Igyekszem minimálisra csökkenteni a kockázatokat, magas minőségű termékek kínálatával és részletes információkkal, amik segíthetik a választást.

Média megjelenések:

RTL Klub – Fókusz – 2019. szeptember 24. Ide kattintva meg tudod nézni