Szeretettel üdvözöllek a Mi kell a bőrnek webshopjában!

Kovács Reginának hívnak, bőrápolási tanácsadó-kozmetikus vagyok.

Tizenéves rutinnal rendelkezem ezen a területen, de ami ennél is fontosabb, hogy küldetésemnek érzem, hogy felkutassam azokat a magyar kozmetikumokat, amelyekkel egyszerű, hatékony, és káros anyagoktól mentes arcápolási rutin állítható össze mindenki számára. Tudom, hogy sokan keresnek valóban a bőrük igényeihez igazodó készítményeket, de nem szeretnének kompromisszumokat kötni, és talán félnek új dolgokat kipróbálni, nem tudják, milyen irányba induljanak.

Azért hoztam létre a Mi kell a bőrnek webshopot, hogy

  • biztonságos magyar kozmetikumok közül válogathass,
  • de ajánlásaimmal megkönnyítsem a döntést
  • és megóvjalak a felesleges kiadásoktól.
  • Több gyártó termékeiből is választhass egyszerre,
  • ugyanakkor megspórold a többszörös szállítási költséget!
Igyekszem mindenki segítségére lenni a választásban. A webshop kínálatát már eleve a fenti szempontok figyelembevételével állítottam össze, a blogon és a közösségi média felületeken pedig minden nap megosztok hasznos és érdekes információkat, amik a Te segítségedre is lehetnek a döntésben.
 
Természetesen mindannyiunk bőre egyedi, és eltérően reagálhat egyes készítményekre és hatóanyagokra. Ezért igyekszem minimálisra csökkenteni a kockázatokat magas minőségű termékek kínálatával és részletes információkkal, amik segítik a választást.

Kérj Te is ingyenes, személyre szabott
kozmetikai tanácsadást MOST!

Számomra ez nem munka, hanem hivatás!

A bőrápolás és az egészségvédelem szeretete vezetett erre a pályára. Folyamatosan nyomon követem a kozmetikai ipar újításait, és különös figyelmet fordítok a természetes kozmetikumok világára, hogy a megfelelő bőrápolással is támogathassuk testünk működését.

Legalább egy évtizede fordult az érdeklődésem a bőrápolás irányába. Ez eleinte csak hobbi volt, majd azt vettem észre, hogy a barátaim elkezdik kikérni a véleményem az általuk vásárolt kozmetikumokról, később pedig már a vásárlást megelőzően is. Mindez oda vezetett, hogy eldöntöttem, a szépségiparban szeretnék tevékenykedni, ezen belül is bőrápolási tanácsadással foglalkozni. Ekkor az önfejlesztés mellett elvégeztem a kozmetikus képzést is, hogy ne csupán lelkes műkedvelőként, hanem szakemberként is segítségedre lehessek. Abban szeretnélek Téged is támogatni, hogy megtaláld ebben az óriási kínálatban a bőröd igényeinek megfelelő, jó minőségű és hatásos kozmetikumokat.

COLO BB krém

Az utóbbi években sikerült folyamatosan feltérképeznem a piacot, sok-sok különféle gyártó termékeit kipróbáltam, és a kozmetikus szakképzés során megszerzett tudással, valamint a tapasztalataimmal együtt kialakult az elképzelésem a tudatos és hatékony otthoni bőrápolásról. Ugyanakkor továbbra is folyamatosan képzem magam, hiszen ez a terület percről-percre változik.

A minőség mellett az elvek is fontosak a bőrápolásban is!

Láthatod, hogy a ‘Mi kell a bőrnek’ webshopban csak magyar gyártókkal dolgozom. Fontos számomra kiemelni a hazai kiválóságokat, és felhívni a figyelmet a magyar szakemberek munkájára, mivel a kisebb, vagy csak kevésbé ismert cégeknek is elvitathatatlan érdemük van a magyar kozmetikai ipar fejlődésében. Termékeik sokszor felül is múlják a nagy névvel rendelkező, nemzetközi kínálat egyes darabjait.

Magyarországon számtalan kiváló szakember készít profi bőrápolási termékeket, sokan mégis távoli országokból szerzik be ezeket. Az én meglátásom az, hogy az import termékek nem feltétlenül jobbak, sőt! Néha csupán körül lengi őket egyfajta sejtelmes egzotikum, vagy a jól hangzó marketing, aminek köszönhetően mindenki szinte csodaszerként kezeli a sokszor valójában silány minőségű termékeket. De nincs garancia arra, hogy ezek valóban megfelelő körülmények között készülnek, a felhasznált

A nagy nemzetközi kozmetikai mogulok működésével kapcsolatban további aggályok is felmerülhetnek, mint például kizsákmányoló magatartás az alkalmazott munkaerővel szemben, állatkísérletek vagy túlzott környezetszennyezés. Természetesen tisztelet a kivételnek, tudom, hogy egyre több cég figyel a fair trade működésre.

Én mégis magyar márkákat szeretnék a figyelmedbe ajánlani, akik bizonyítottan magas minőségben, biztonságos körülmények és megfelelő higiénés feltételek mellett készítik a kozmetikumokat. Ezeket a termékeket könnyebb beszerezni, nem kell annyit utaztatni őket, mint a külföldi kozmetikumokat, és bármikor kapcsolatba tudunk lépni a gyártóval, vagy akár a termék fejlesztőjével. Emellett a magyar cégek működésére az Európai Uniós irányelvek vonatkoznak, aminek köszönhetően a fentebb említett lelkiismereti aggályok is okafogyottá válhatnak.

A gyártókat hosszas mérlegelés alapján választom ki : megismerem a filozófiájukat, nyomon követem munkásságukat, próbát teszek a termékeikkel.

A Mi kell a bőrnek webshopban megtalálod a COLO Pure Skin Care, a Magister Products, a MediNatural, a Myskin Beauty&Skincare és a Tindigo termékeit is. Ezek a termékek válogatott, bioaktív hatóanyagokkal, megkérdőjelezhető összetevők-, és állatkísérletek nélkül készülnek, gondos, magyar szakemberek kezei által.

Ezek a gyártók mind amellett tették le a voksukat, hogy vegyszerek és egészségre ártalmas anyagok felhasználása nélkül készítsenek kiváló és hatékony kozmetikumokat.

Egy-egy cégtől nem a teljes termékskálát forgalmazom, csupán az általam kiválasztottakat, amelyekkel egyszerűen, de hatásosan tudod ápolni a bőröd. Ezekkel a kozmetikumokkal ajánlok majd Neked sokoldalú és praktikus bőrápolási rutinokat. Nem zárkózom el attól, hogy akár több gyártó termékeiből válogassuk össze a napi bőrápoláshoz szükséges termékeket, azonban csakis a hatékonyság elveit szem előtt tartva érdemes kialakítani az arcápolási folyamatokat. A kutatást, tesztelést, társítást elvégzem helyetted, hogy Neked már ne okozzon fejtörést az, mit-mivel-milyen sorrendben használj, vagyis ügyelek helyetted a hatóanyagok szinergiájára.

Tapasztalataimat a Blogomon osztom meg már jó ideje, ahol igyekszem érthetőbbé és átláthatóbbá tenni a kozmetikumok és a bőrápolás világát is.

A profi otthoni bőrápolás nem kell, hogy bonyolult legyen!

A hatékony bőrápolás lépéseit én a következőképpen látom: