Barion Pixel

Karácsonyi Ajándékutalvány – Online bőrápolási tanácsadás

15 000 Ft

Ismersz olyat a családban, vagy a baráti körödben, aki bőrproblémákkal küzd, vagy nehézséget okoz neki a megfelelő kozmetikumok kiválasztása? Lepd meg egy Online bőrápolási tanácsadással, ahol személyre szóló bőrápolási rutint állítok össze neki, és segítségével megszabadulhat a bőrproblémáktól. Mindezt biztonságosan az otthonában, a számítógép, vagy telefon kamerája előtt ülve.

Az utalványt az összeg beérkezésétől számítva 1 napon belül tudom küldeni: emailben, A4-es méretben, pdf formátumban. Így azonnal ki tudod nyomtatni, és már át is adhatod!

Karácsonyi Ajándékutalvány – Online bőrápolási tanácsadás

Nehezen választasz ajándékot? Tudod, hogy sok gondja van a bőrével, és nem talált még megfelelő kozmetikumot? Sok mindent kipróbált, de egyik csalódás követte a másikat? Szeretnéd olyasmivel meglepni, aminek örül, hasznát is veszi, mégis egyedi? A konzultáció alatt csakis az ő bőrproblémáival foglalkozunk, és kifejezetten az ő egyedi igényei alapján javaslok majd bőrápolási készítményeket.

Ajándékozd meg szeretteidet egy online bőrápolási tanácsadással, és bízd egy szakemberre a bőrproblémái megoldását!

Az online bőrápolási tanácsadásról ide kattintva olvashatsz bővebben.

Hogyan működik a Karácsonyi Ajándékutalvány – Online bőrápolási tanácsadásra?
  • Tedd a kosaradba, és rendeld meg.
  • A fizetésnél banki átutalásra, vagy Barion bankkártyás fizetésre van lehetőség.
  • Az összeg beérkezése után emailben tudom elküldeni pdf formátumban, ami A4-es méretű, hogy könnyebben ki tudd nyomtatni.
  • Az utalványon szerepel az érvényességi idő és egy egyedi kuponkód, a megajándékozott nevét azonban te tudod majd ráírni.
  • Az Ajándékutalványt a megajándékozott  2024. március 31-ig tudja felhasználni a mikellabornek.hu oldal Bőrápolási tanácsadás menüpontján keresztül. Itt tud majd jelentkezni is, a kuponkód és személyes adatai beírásával, illetve a tanácsadáshoz szükséges kérdőív kitöltésével.
  • Az utalványt csak egyszer lehet felhasználni, készpénzre nem váltható, az érvényességi időn túl a felhasználására nincs lehetőség!
  • Kiskorú megajándékozott esetén a konzultáció szülő-, nevelő-, vagy hivatalos gyám jelenlétében történik, kivéve, ha a szülő-, nevelő-, vagy hivatalos gyám nem kíván részt venni az eseményen.
Az emailben küldhető utalvány mérete:

A4-es formátum

Technikai feltételek az online bőrápolási tanácsadáson való részvételhez:
  • kamerával és mikrofonnal rendelkező számítógép, tablet, vagy mobiltelefon
  • saját email cím
  • a technikai feltételek biztosítása a megajándékozott felelőssége, ezek hiánya miatt az Ajándékutalvány árának visszatérítésére nincs lehetőség, de a részvétel átruházható más személyre.

 

Érték

5000 Ft, 10000 Ft, 15000 Ft, 20000 Ft