Barion Pixel

Online bőrápolási tanácsadás

Célirányos segítség a bőrápolásban

Kovács Regina bőrápolási tanácsadó kozmetikusKovács Regina vagyok, bőrápolási tanácsadó-kozmetikus

Makacs bőrproblémáim vezettek a kozmetikus pályára, és végül a bőrápolási tanácsadásban sikerült ötvözni mindazt, amit szeretek.
A mottóm: A hatásos bőrápolás nem kell, hogy bonyolult legyen! 
Szakmai szempontok, és a bőröd egyedi igényeit figyelembe véve összeállítom személyre szóló bőrápolási rutinod.

Gondot okoz a megfelelő kozmetikum kiválasztása?

 • Sok mindent kipróbáltál már, mégsem vagy elégedett a bőröd állapotával?
 • Úgy érzed a megvásárolt kozmetikumokkal csak a kiadásaid nőttek, az elégedettséged nem? Vagy akár újabb bőrproblémák is felütötték a fejüket?
 • Nincs kedved kísérletezgetni, és végre egy hatásos bőrápolási rutinra vágysz?
 • Hiába árasztanak el bennünket temérdek kozmetikummal a gyártók, a döntés egyre nehezebb, ugye?

Mi kell a bőrnek online bőrápolási tanácsadás


Mit takar az online bőrápolási tanácsadás?

 • Egy teljeskörű tanácsadás, amelyre a számítógéped vagy telefonod előtt ülve, otthonod biztonságában kerül sor.
 • Azonnali segítség a lehető legkényelmesebb formában.
 • Csak egy megfelelő kamerára, vagy kamerás mobiltelefonra, és egy kérdéssor kitöltésére van szükség.
 • Mindezek segítségével a bőröd állapotát és igényeit figyelembe véve hatásos bőrápolási rutint állítok össze számodra.
 • A tanácsadás során további hasznos információkkal is ellátlak mind a bőrápolás, mind az ezzel összefüggő életmódbeli kérdéseket érintve.
 • A szép bőr ugyanis nem csupán a megfelelő kozmetikumok használatával érhető el, hanem bőrápolási szokásainkkal, és életmódunkkal is összefüggésben áll.

Mi történik az online tanácsadás során?

 • feltérképezem a bőröd állapotát,
 • megbeszéljük a bőrápolási szokásaidat, problémáidat, és a személyes igényeidet,
 • a bőröd állapotának javulása érdekében szükség esetén életmód tanácsokkal is ellátlak, sőt akár orvosi kivizsgálást is javaslok,
 • majd készítek számodra egy bőrápolási rutint termékajánlásokkal, amit 2 munkanapon belül írásos formában elküldök.

Kinek ajánlom az online bőrápolási tanácsadást?

  • Ha szeretnél végre elégedetten nézni a tükörbe.
  • Ha szeretnél igazán hasznosan tölteni közel egy órát a képernyő, vagy a telefonod előtt ülve.
  • Ha számtalan kozmetikumot kipróbáltál már, de a bőröd állapota nem javult.
  • Ha eddig elhanyagoltad a bőrápolást, nem fektettél nagy hangsúlyt rá, de most szeretnél ezen változtatni, és nem akarsz kísérletezni.
  • Ha úgy érzed, hogy a bőrproblémáid túlságosan összetettek ahhoz, hogy az általad választott kozmetikumokkal megoldhasd őket.
  • Ha az üzletek és drogériák kínálatát látva inkább frusztrált leszel, mint lelkes, és alig bírsz választani, végül a megvásárolt kozmetikum csalódást okoz.

Mi kell a bőrnek online bőrápolási tanácsadás

Online bőrápolási tanácsadás díja: 6990 Ft (az Áfá-t tartalmazza)

Időtartam: 45 perc

Hogyan működik a folyamat?

 • Küldd el a jelentkezésed az oldalon keresztül! Ehhez néhány adatra, és egy kérdőív kitöltésére van szükség.
 • Ezt követően legkésőbb 2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot telefonon, és megbeszéljük, mikor lenne számodra a legalkalmasabb az online találkozás.
 • Amikor megvan az időpont, küldök emailben egy Díjbekérőt a tanácsadás áráról, ezt átutalással tudod fizetni. Ezzel tudod fixálni az időpontot.
 • A tanácsadásra a Google Meet alkalmazás segítségével kerül sor, amelyet akkor is tudsz használni, ha nincs gmail-es email címed.
 • A díj beérkezése után a leegyeztetett időpontra küldök egy meghívót emailben, amelyben az Igen lehetőségre kattintva el tudod fogadni a közösen egyeztetett időpontot, így az véglegessé válik.
 • Ezt követően a tanácsadásra abban az időpontban kerül sor, amit megbeszéltünk, és az általam küldött Google Meet meghívóban található linkre kattintva tudsz bejelentkezni az eseményre telefonnal, vagy a számítógéped előtt ülve.
 • Az online tanácsadás ~45 perc, amely során átbeszéljük a bőröd állapotát, és sorra vesszük a jelenleg használt kozmetikumokat is. Ellátlak javaslatokkal és tanácsokkal a profi bőrápoláshoz, és megbeszéljük, hogy a céljaidhoz milyen hatóanyagokra és készítményekre lenne szükség. Egyes bőrproblémák akár egészségügyi problémákra is visszavezethetők, ezért szoktam javasolni orvosi kivizsgálásokat is. Továbbá minden kérdésedre válaszolok.
 • A tanácsadást követően emailben is elküldöm a megbeszélt bőrápolási rutint 2 munkanapon belül.
 • A beszélgetést követően ingyenes utánkövetésre is van lehetőség. 3 hónapig további 2 alkalommal szintén online formában, előzetes egyeztetést követően. Ezek a beszélgetések 15-20 percesek.
 • Természetesen elérsz emailben, vagy telefonon is a tanácsadás után.

Mi kell a bőrnek online bőrápolási tanácsadás

Miért van szükség a kérdőív kitöltésére?

A kérdőív kitöltésére azért van szükség, hogy minél hasznosabban teljen számodra a tanácsadás, és ne az adatgyűjtéssel töltsük az időt.
Előzetesen átnézem az általad használt kozmetikumok összetételét, ezért is fontos, hogy pontosan leírd őket.
Természetesen a tanácsadás során is sokat fogok kérdezni, de ekkor már konkrétan át is beszéljük a bőrápolással kapcsolatos kérdéseidet.

Milyen kozmetikumokból állítom össze a bőrápolási rutint?
Olyan kozmetikumokat szoktam ajánlani, amelyeket magam is jól ismerek, így elsősorban az általam legjobban ismert magyar gyártók termékeiből állítom össze a rutint.

Az igényeknek megfelelően azonban más kozmetikumokat is beépítek a javaslatba. Például gyógyszertári, vagy drogériás készítményeket.

Mi történik a már megvásárolt, jelenleg is használt kozmetikumaiddal?

Ha a jelenleg használt kozmetikumaid között vannak olyan megbízható, magas hatóanyag tartalmú készítmények, amelyek alkalmasak a bőröd ápolására, és céljaid eléréséhez, természetesen megtartjuk őket.
Ha csupán kiegészítésre szorulnak, beépítem őket az általam javasolt rutinodba. Nem cél a pazarlás, és a meglévő kozmetikumok kukába hajítása.
Amelyik azonban fennakad a rostán, javaslom ajándékozd el családon belül, vagy a baráti körben.

Mi kell a bőrnek online bőrápolási tanácsadás

Mennyi idő múlva láthatóak az eredmények?

A kitűzött célok sokfélék lehetnek. Nem mindegy, hogy egy vízhiányos, feszülő bőrről, vagy makacs pattanásokról van szó, esetleg érzékenységről, rosaceáról.
Minden esetben elmondom, hogy az általam javasolt rutin használatával körülbelül mennyi időn belül tapasztalhatsz látványos eredményt.
Ez jellemzően 2-8 hét. Egyes esetekben ennél hosszabb időre is szükség lehet.

FONTOS! Az eredményekhez szükség van a maximális közreműködésedre, és az általam javasolt rutin rendszeres használatára.
Ha orvosi kivizsgálást, vagy dietetikussal való konzultációt is javaslok, mielőbb keríts rá sort, mert ilyen esetekben a kozmetikumok nem tudnak maximális eredményt hozni.

Mi történik akkor, ha a leegyeztetett időpontra közbejön valami?

Ilyen valóban előfordulhat. Jelezd ezt mielőbb telefonon (0630-358-6316) vagy emailben (info@mikellabornek.hu) és keresünk egy másik időpontot.
Az előzetesen elutalt összeg természetesen nem veszik el, csupán az időpont változik.
Ha valamilyen oknál fogva nem találnánk belátható időn belül jó időpontot, az összeget visszautalom.
Arra szeretnélek azonban kérni, hogy akadályoztatás esetén, ha van rá lehetőség, minél előbb jelezd felém, hogy másnak kiajánlhassam a felszabadult időpontot.

Számlázási cím:

**A jelentkezést kiskorú gyermekem részére kérem, és elfogadom, hogy a tanácsadás szülő/gyám felügyelete mellett valósul meg.
Amennyiben megosztod velem, átnézem az összetételüket, és tudok arra javaslatot tenni, hogy mi az, amit érdemes belőlük megtartani, és mi az, amit nem.