Kovács Reginának hívnak, kozmetikus-bőrápolási tanácsadó vagyok.

A bőrápolás és az egészségvédelem szeretete vezetett erre a pályára. Küldetésemnek érzem, hogy felkutassam azokat a magyar kozmetikumokat, amelyekkel hatékony, és káros anyagoktól mentes bőrápolási rutin állítható össze.
Folyamatosan nyomon követem a kozmetikai ipar újításait, és különös figyelmet fordítok a természetes/natúr kozmetikumok világára is. Magyarországon számtalan kiváló szakember készít bőrápolási termékeket, amelyek megfelelnek a fenti kívánalmaknak. Szeretném ezeket a márkákat megismertetni mindazokkal, akik könnyedén, egy helyről szeretnék beszerezni a napi arc-, és testápoláshoz szükséges termékeket az egészségtudatosság jegyében. A gyártókat hosszas mérlegelés alapján választom ki: megismerem a filozófiájukat, nyomon követem munkásságukat, próbát teszek a termékeikkel.

A tapasztalataimat az EzüstKörte Blogon osztom meg már jó ideje, és igyekszem érthetőbbé és átláthatóbbá tenni a kozmetikumok és a bőrápolás világát is. A profi bőrápolás nem kell, hogy bonyolult legyen.

Úgy gondolom, hogy sokan szeretik a változatosságot a bőrápolás terén, de nem szeretnének kompromisszumokat kötni, és talán félnek új dolgokat kipróbálni. Részben anyagi okokból, nehogy kárba vesszen a kiadott pénz, részben a korábbi negatív tapasztalataik riasztják el őket. A Mi kell a bőrnek webshop azért is jött létre, hogy már kipróbált kozmetikumok közül lehessen választani, akár több gyártó termékeiből is összeválogatva egy profi rutint, de ne okozzon fejtörést a sok szállítási költség, illetve a termékek és hatóanyagok szinergiája. Igyekszem mindenki segítségére lenni a választásban.A webshop kínálatát már eleve ezen szempontok figyelembevételével állítom össze, a blogon és a közösségi média felületeken pedig folyamatosan osztok meg hasznos információkat, amik segíthetnek a döntésben.

Természetesen mindannyiunk bőre egyedi, és eltérően reagálhat egyes készítményekre és hatóanyagokra. Igyekszem minimálisra csökkenteni a kockázatokat, magas minőségű termékek kínálatával.

Média megjelenések:

RTL Klub – Fókusz – 2019. szeptember 24. Ide kattintva meg tudod nézni