Barion Pixel

Online bőrápolási tanácsadás Célirányos segítség a bőrápolásban Hatásos bőrápolás egyszerűen

Az online bőrápolási tanácsadás jelenleg szünetel.
Ha zsíros, mitesszeres, pattanásos bőrrel küzdesz, töltsd le az ebook-ot, amelyből megtudhatod, hogyan állítsd össze a bőrápolási rutinod.

Kérem az EBOOK-ot – Kattints ide!

Nézz szét az oldalon, és tudj meg többet a bőrtípusodról és annak ápolásáról!

Kovács Regina vagyok, bőrápolási tanácsadó-kozmetikus

A bőröd egyedi igényeit figyelembe véve összeállítom személyre szóló bőrápolási rutinod.
Makacs bőrproblémáim vezettek a kozmetikus pályára. A bőrápolási tanácsadásban sikerült ötvöznöm mindazt, amit megtanultam, és amit szeretek.
A mottóm: Hatásos bőrápolás egyszerűen! 

Kovács Regina bőrápolási tanácsadó kozmetikus

Milyen problémákra?

mikellabornek_arc_apolas

Gondot okoz a megfelelő kozmetikum kiválasztása?

 • Eleged van a bőrproblémádból?
 • Sok mindent kipróbáltál már, mégsem vagy elégedett a bőröd állapotával?
 • Úgy érzed a megvásárolt kozmetikumokkal csak a kiadásaid nőttek, de a problémádat nem oldották meg? Vagy akár újabb bőrproblémák is felütötték a fejüket?
 • Nincs kedved kísérletezgetni, és végre egy hatásos bőrápolási rutinra vágysz?
 • Hiába árasztanak el bennünket temérdek kozmetikummal a gyártók, a döntés egyre nehezebb, ugye?

Kinek ajánlom az online bőrápolási tanácsadást?

  • Ha szeretnél végre leszámolni a bőrproblémáiddal.
  • Ha szeretnél végre elégedetten nézni a tükörbe.
  • Ha szeretnél igazán hasznosan tölteni egy órát a képernyőd, vagy a telefonod előtt ülve.
  • Ha számtalan kozmetikumot kipróbáltál már, de a bőröd állapota nem javult.
  • Ha eddig elhanyagoltad a bőrápolást, de most szeretnél ezen változtatni, és nem akarsz kísérletezni.
  • Ha úgy érzed, hogy a bőrproblémáid túlságosan összetettek ahhoz, hogy az általad választott kozmetikumokkal megoldhasd őket.
  • Ha az üzletek és drogériák kínálatát látva inkább frusztrált leszel, mint lelkes, és alig bírsz választani, végül a megvásárolt kozmetikum csalódást okoz. 

Így működik

Online bőrápolási tanácsadás díja: 15 000 Ft 

Időtartam: 60 perc

Mi történik az online tanácsadás során?

  • feltérképezem a bőröd állapotát,
  • megbeszéljük a bőrápolási szokásaidat, problémáidat, és a személyes igényeidet,
  • a bőröd állapotának javulása érdekében szükség esetén életmód tanácsokkal is ellátlak, sőt akár orvosi kivizsgálást is javaslok,
  • majd készítek számodra egy bőrápolási rutint konkrét termékajánlásokkal, amit 2 munkanapon belül pdf formátumban elküldök.

 • Küldd el a jelentkezésed az oldalon keresztül! Ehhez néhány adatra, és egy kérdőív kitöltésére van szükség.
 • Ezt követően legkésőbb 2 munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot telefonon, és megbeszéljük, mikor lenne számodra a legalkalmasabb az online találkozás.
 • Amikor megvan az időpont, küldök emailben egy Díjbekérőt a tanácsadás áráról, ezt átutalással tudod fizetni. Ezzel tudod fixálni az időpontot. Figyelem! KATA-s vállalkozó vagyok, így csak magánszemélyeknek tudok számlát kiállítani! Kérlek, ezt vedd figyelembe a jelentkezésnél.
 • A tanácsadásra a Google Meet alkalmazás segítségével kerül sor, amelyet akkor is tudsz használni, ha nincs gmail-es email címed.
 • A díj beérkezése után a leegyeztetett időpontra küldök egy meghívót emailben, amelyben az Igen lehetőségre kattintva el tudod fogadni a közösen egyeztetett időpontot, így az véglegessé válik.
 • Ezt követően a tanácsadásra abban az időpontban kerül sor, amit megbeszéltünk, és az általam küldött Google Meet meghívóban található linkre kattintva tudsz bejelentkezni az eseményre telefonnal, vagy a számítógéped előtt ülve.
 • Az online tanácsadás 60 perc, amely során átbeszéljük a bőröd állapotát, és sorra vesszük a jelenleg használt kozmetikumokat is. Ellátlak javaslatokkal és tanácsokkal a profi bőrápoláshoz, és megbeszéljük, hogy a céljaidhoz milyen hatóanyagokra és készítményekre lenne szükség. Egyes bőrproblémák akár egészségügyi problémákra is visszavezethetők, ezért szoktam javasolni orvosi kivizsgálásokat is. Továbbá minden kérdésedre válaszolok.
 • A tanácsadást követően emailben is elküldöm a megbeszélt bőrápolási rutint 2 munkanapon belül.
 • A beszélgetést követően ingyenes utánkövetésre is van lehetőség. A tanácsadást követő 3 hónapban 1 alkalommal online formában, előzetes egyeztetést követően. Ez a beszélgetés 15-20 perc.
 • Természetesen elérsz emailben, vagy telefonon is a tanácsadás után.

Milyen kozmetikumokból állítom össze a bőrápolási rutint?

Olyan kozmetikumokat szoktam ajánlani, amelyeket magam is jól ismerek, így elsősorban az általam legjobban ismert magyar gyártók termékeiből állítom össze a rutint.
Az igényeknek megfelelően azonban más kozmetikumokat is beépítek a javaslatba. Például gyógyszertári, vagy drogériás készítményeket.

Mi történik a már megvásárolt, jelenleg is használt kozmetikumaiddal?

Ha a jelenleg használt kozmetikumaid között vannak olyan megbízható, magas hatóanyag tartalmú készítmények, amelyek alkalmasak a bőröd ápolására, és céljaid eléréséhez, természetesen megtartjuk őket.
Ha csupán kiegészítésre szorulnak, beépítem őket az általam javasolt rutinodba. Nem cél a pazarlás, és a meglévő kozmetikumok kukába hajítása.
Amelyik azonban fennakad a rostán, javaslom ajándékozd el családon belül, vagy a baráti körben.

Jelentkezés

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz jelentkezni a tanácsadásra. Előre is köszönöm megtisztelő bizalmad!

**A jelentkezést kiskorú gyermekem részére kérem, és elfogadom, hogy a tanácsadás szülő/gyám felügyelete mellett valósul meg.

Számlázási cím:

Amennyiben megosztod velem, átnézem az összetételüket, és tudok arra javaslatot tenni, hogy mi az, amit érdemes belőlük megtartani, és mi az, amit nem.

Vélemények

Hogyan ápold a bőröd a 20-as éveidben

“Látványos a javulás. Durva gyógyszerek nélkül még sose volt ilyen szép a bőröm. ” B. Brigitta

“Köszönöm az alapos, és érthető elemzést. Még “csak” 4 általad ajánlott terméket kezdtem el használni, de már most olyan a bőröm mindig, mint amikor a kozmetikustól kilépek, 1 órás kezelés után.” L. Boglárka

“Alapos, gyors, igényes, profi! Hiánypótló szolgáltatás, minden nőnek ajánlom. ” T. Judit

Gyakori kérdések

Olyan kozmetikumokat szoktam ajánlani, amelyeket magam is jól ismerek, így elsősorban az általam legjobban ismert magyar gyártók termékeiből állítom össze a rutint. Az igényeknek megfelelően azonban más kozmetikumokat is beépítek a javaslatba. Például gyógyszertári, vagy drogériás készítményeket.

Ha a jelenleg használt kozmetikumaid között vannak olyan megbízható, magas hatóanyag tartalmú készítmények, amelyek alkalmasak a bőröd ápolására, és céljaid eléréséhez, természetesen megtartjuk őket.
Ha csupán kiegészítésre szorulnak, beépítem őket az általam javasolt rutinodba. Nem cél a pazarlás, és a meglévő kozmetikumok kukába hajítása.
Amelyik azonban fennakad a rostán, javaslom ajándékozd el családon belül, vagy a baráti körben.

A kitűzött célok sokfélék lehetnek. Nem mindegy, hogy egy vízhiányos, feszülő bőrről, vagy makacs pattanásokról van szó, esetleg érzékenységről, rosaceáról.
Minden esetben elmondom, hogy az általam javasolt rutin használatával körülbelül mennyi időn belül tapasztalhatsz látványos eredményt.

Ez jellemzően 2-8 hét. Egyes esetekben ennél hosszabb időre is szükség lehet.

FONTOS! Az eredményekhez szükség van a maximális közreműködésedreés az általam javasolt rutin rendszeres használatára.
Ha orvosi kivizsgálást, vagy dietetikussal való konzultációt is javaslok, mielőbb keríts rá sort, mert ilyen esetekben a kozmetikumok nem tudnak maximális eredményt hozni.

Ilyen valóban előfordulhat. Jelezd ezt mielőbb telefonon (H-P 10.00-14.00 Tel. 0630-358-6316) vagy emailben (info@mikellabornek.hu) és keresünk egy másik időpontot.
Az előzetesen elutalt összeg természetesen nem veszik el, csupán az időpont változik.
Ha valamilyen oknál fogva nem találnánk belátható időn belül jó időpontot, az összeget visszautalom.
Arra szeretnélek azonban kérni, hogy akadályoztatás esetén, ha van rá lehetőség, minél előbb jelezd felém, hogy másnak kiajánlhassam a felszabadult időpontot.

A kérdőív kitöltésére azért van szükség, hogy minél hasznosabban teljen számodra a tanácsadás, és ne az adatgyűjtéssel töltsük az időt.
Előzetesen átnézem az általad használt kozmetikumok összetételét, ezért is fontos, hogy pontosan leírd őket.
Természetesen a tanácsadás során is sokat fogok kérdezni, de ekkor már konkrétan át is beszéljük a bőrápolással kapcsolatos kérdéseidet.