Általános szerződési feltételek

Cégnév: Kovács Regina egyéni vállalkozó továbbiakban Kovács Regina ev.
Székhely: 8416 Dudar, Ady Endre utca 4.
Postázási cím: 8416 Dudar, Ady Endre utca 4.
Adószám: 60753182-1-39 (kisadózó)
Nyilvántartási száma: 22415157       
Tevékenységét engedélyező hatóság neve és az engedély száma: Dudari Közös Önkormányzati Hivatal, Jegyzői igazolás száma: D/707-2/2019., D/285-3/2020.

ÁSZF célja
1. Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban „ÁSZF”) tartalmazzák a www.mikellabornek.hu weboldalon üzemeltetett ’Mi kell a bőrnek’ webáruház (a továbbiakban: „Webáruház”) használatára, valamint az azon keresztül történő vásárlói (fogyasztói) megrendelésre, vásárlásra vonatkozó általános szerződési feltételeket.

2. Amennyiben a Webáruházunkat igénybe veszi, úgy kérjük, hogy részletesen olvassa át az ÁSZF-et.

Hatálybalépés, Elfogadás és Módosítás

1.Jelen ÁSZF a weboldalon való közzététel napján lép hatályba és a mindenkor hatályos általános szerződési feltételek a weboldalon érhetők el. Jelen ÁSZF-et Kovács Regina ev. jogosult a szerződéskötő fél hozzájárulása nélkül a jövőre vonatkozóan, egyoldalúan módosítani.

2. A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben Kovács Regina ev. kialakult kereskedelmi gyakorlata, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény (Ptk.) mindenkori rendelkezései, továbbá a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezései az irányadóak.
3. A Vásárló a webáruházban leadott valamennyi rendelés megerősítésekor, a mindenkor hatályos Általános Szerződési Feltételek elfogadását is megerősíti. A felek között az Általános Szerződési Feltételek a megrendelés visszaigazolásával jönnek létre.

Vásárlás szabályai

1.A megrendelés kizárólag a webáruházban leadott megrendelés útján jöhet létre, ami lehetséges regisztrált vásárlóként vagy regisztráció nélkül. Egyéb módon leadott megrendelést (telefon, fax, email, Facebook, Instagram, Messenger) nem áll módunkban elfogadni és teljesíteni.

2.A Webáruház által nyújtott szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatszolgáltatás önkéntes alapon történik, és az adatokat Kovács Regina ev. csak a szolgáltatás megfelelő nyújtásához szükséges mértékben használja fel az Adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint.
3. A megrendelésről minden vásárló elektronikus formában (e-mail-ben) visszaigazolást kap. Az automata visszaigazolás csak azt jelzi, hogy a vállalkozás a megrendelést megkapta, így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására az automatikus visszaigazolásban foglalt feltételekkel. Tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt téves ár esetén kereskedő a lehető legrövidebb időn belül jelzi a tévedést megrendelőnek, aki eldöntheti, hogy a jó áron is kéri az adott termék szállítását, rendelését továbbra is fenntartja vagy eláll a rendeléstől.
4.Az oldal megtekintésével létrejött szerződéses jogviszony mellett a Webáruházban történő vásárlás esetén a 45/2014.(II. 26.) Korm. rendelet szerinti „távollévők közötti adásvételi szerződés” jön létre a Vásárló és Eladó között.
5.Megrendelő a rendelési folyamat végén a jelen ÁSZF elfogadásával és a Megrendelés elküldésével kötelező érvényű ajánlatot tesz és tudomásul veszi, hogy megrendelése fizetési kötelezettséget von maga után.
6.A Webáruházban történő megrendelés/vásárlás NEM kötött regisztrációhoz, de mind a regisztrációval történő vásárlás, mind a regisztráció nélküli vásárlás esetén is köteles a Vállalkozás elkérni az adó- és számviteli jogszabályok szerinti személyi azonosító adatokat, vásárló pedig köteles ezeket az adatokat megadni. A regisztráció nélküli vásárlásra is a regisztrációval történő vásárlásra irányadó szabályok vonatkoznak.
7.Megrendelő a Weboldalon történő regisztrációjával, adatai önkéntes megadásával kijelenti, hogy jelen ÁSZF, és a Weboldalon közzétett Adatkezelési tájékoztató feltételeit megismerte és elfogadja, az Adatkezelési tájékoztatóban foglalt adatkezeléshez hozzájárul, valamint, hogy jelen ÁSZF rendelkezéseit megismerte és elfogadja, a rendelés, fizetés, teljesítés menetével tisztában van.

Megrendelés visszaigazolása

1.Kovács Regina ev. a Vásárló részére a megrendelést elektronikus úton, a Vásárló által megadott e-mail címre küldött e-mailben visszaigazolja. Amennyiben a visszaigazolás a Vásárló megrendelésétől számított 3 (három) munkanapon belül a Vásárló részére nem érkezik meg, úgy a Vásárló vásárlási kötelezettsége minden további feltétel nélkül megszűnik.

2.Kovács Regina ev. a megrendelés teljesítésére csak abban az esetben köteles, ha a megrendelést visszaigazolta. A szerződés a megrendelés Vásárló részére történő visszaigazolással jön létre, és a Vásárló részére fizetési kötelezettséget von maga után. A Vásárló részére a visszaigazolás akkor tekintendő megérkezettnek, amikor a visszaigazolást tartalmazó e-mail a Vásárló számára hozzáférhetővé válik. A szerződés létrejöttével Kovács Regina ev. köteles a termék(ek) kiszállítására, és a Vásárló köteles a termék(ek) vételárának a megfizetésére.

3.Az online bőrápolási tanácsadás esetében a megrendelés visszaigazolása a Díjbekérő elküldésével történik meg, a számlázz.hu rendszerén keresztül.

A termékek ára

1.A termékek aktuális kiskereskedelmi árát a weboldalon található érvényes termékkatalógus tartalmazza. Az árak forintban értendőek, a feltüntetett összeg a fizetendő ár. Kovács Regina ev. alanyi adómentes ÁFA szempontjából, így az áraknak ÁFA tartalma nincsen. A változtatás jogát fenntartjuk.

2.A termékeknél feltüntetett ár nem tartalmazza a szállítási költséget. A kosár végösszege tartalmazza a szállítási költséget is.

3.Amennyiben Kovács Regina ev. a tőle elvárható gondos eljárás ellenére is hibás vételárat tüntet fel, különösen, ha az nyilvánvalóan téves (pl.: a termék általánosan elfogadott piaci árától nagymértékben eltérő ár, vagy egy esetleges rendszerhiba, pl. 0 Ft vagy 1 Ft kerül feltüntetésre), Kovács Regina ev. nem köteles a terméket a hibásan megjelölt áron értékesíteni. Ebben az esetben Kovács Regina ev. felajánlja a tényleges áron történő értékesítést, és amennyiben Vásárló azt nem fogadja el, a megrendelés törlésével elállhat a vásárlástól.

Fizetés módja

1.Megrendeléskor a Vásárló választhat, hogy a megrendelt termékek vételárát a termékek átvétele előtt átutalással, bankkártyás fizetéssel Barion-nal, vagy a termék átvételekor utánvétes fizetéssel készpénzben fizeti ki. Szlovákiába és Ausztriába történő szállítás esetén utánvétes fizetésre nincs lehetőség.

2.Eladó bruttó 50.000,- Ft kosárérték felett utánvétes fizetésre nem biztosít lehetőséget.

3.Az utánvétes fizetési mód esetén Kovács Regina ev. adminisztrációs díjat jogosult felszámítani, melynek mértékét a webshopban tünteti fel.

4.Amennyiben a Vásárló által megadott szállítási címről átvétel nélkül visszaküldésre kerül a csomag, a továbbiakban arra kizárólag az összes költség előre történő megfizetésével fogadjuk el a megrendelést. Postafiók címre nem áll módunkban utánvétes küldeményt küldeni.

5.A vételár teljes kifizetéséig Kovács Regina ev. tulajdonjogát a futárszolgálatnak átadott termék(ek) tekintetében fenntartja. A termék tulajdonjoga a vételárnak Kovács Regina ev. számláján történő jóváírással száll át a Vásárlóra.

6.Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. Barion rendszeren keresztül történő fizetés esetén a Vásárlót a kiválasztott áruk megrendelését követően a weboldal automatikusan átirányítja a Barion fizetőoldalára, ahol a Vásárló biztonságos, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. A Barion fizetési szerverén a bankkártya számát, lejárati dátumát, valamint a bankkártya hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) kell megadni. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013. További információk: https://www.barion.com/hu/

7. A webshopban érvényes fizetési módokról Eladó a Honlap (mikellabornek.hu) Info/Fizetési és szállítási feltételek névre hallgató menüpont alatt tájékoztatja a Vevőt. 

8. Az online bőrápolási tanácsadás esetében a szolgáltatás díjának kiegyenlítésére banki átutalás formájában van lehetőség.

Szállítás

 Választható szállítási/átvételi módok:

 • Magyarországra történő szállítás esetén a házhozszállítás GLS futárszolgálattal és
 • GLS Csomagpontra történő szállítással
 • házhozszállítás ausztriai és szlovákiai cím esetén a Csomagküldő.hu Kft. közreműködésével történik
 1. A szállítási idő a megrendelés visszaigazolásától számított 1-4 munkanap, ez szlovákiai, vagy ausztriai cím esetén ettől eltérhet, 4-7 munkanap. A házhozszállítással küldött termék kézbesítési ideje munkanapokon 8:00-17:00 óra között történik.
 2. Amennyiben a megrendelt termék nincs raktáron, akkor Kovács Regina ev. haladéktalanul értesíti a megrendelőt, és amennyiben a termékbeszerzés több időt vesz igénybe, mint 8 munkanap, akkor a megrendelés fenntartását egyedileg egyezteti a Megrendelővel.
 3. A futárszolgálattal történő kiszállítás a Vásárló által a megrendeléskor meghatározott szállítási címre történik. Vásárló köteles gondoskodni arról, hogy az általa megadott szállítási címen a kiszállítás időpontjában tartózkodjon olyan személy, aki a megrendelt termékek átvételére jogosult. Amennyiben Vásárló ezt nem biztosítja, minden ebből eredő kárért és költségért Vásárló felelős.
 4. A házhozszállítás és GLS Csomagpontra való kézbesítés (melynek költsége a webshopban kerül feltüntetésre) a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft.- n keresztül történik.
 5. Házhozszállítás ausztriai és szlovákiai cím esetén a Csomagküldő.hu Kft. közreműködésével történik. 
 6. Amennyiben a Megrendelő az értesítésen szereplő póthatáridőben sem veszi át a csomagot és emiatt a kézbesítés sikertelen, a szállítással kapcsolatos minden költség a Megrendelőt terheli, beleértve a visszfuvar költségét is.
 7. Egyedi akció keretében Kovács Regina ev. díjmentes szállítást biztosíthat.
 8. A szállítólevél aláírása után Kovács Regina ev. reklamációt nem fogad el.
 9. Sérült csomag: Amennyiben a csomag sérült, szakadt, nedves, rongálódott a Megrendelő köteles fényképet készíteni és a futárszolgálat részére visszaadni, GLS Csomagpontra történő szállítás esetén a Vásárló köteles gondoskodni a termék(ek) visszaküldéséről. A termék tekintetében fennálló kárveszély, a terméknek a Vásárló vagy a Vásárló érdekében eljáró személy részére történő átadásával száll át a Vásárlóra.

Elállás

 Az elállási jog a fogyasztókra vonatkozik.   

1.A Megrendelő jogosult a megrendelést követően, de még a megrendelt terméknek a szállítással megbízott futárszolgálat részére történő átadását megelőzően a megrendeléstől elállni. Ezt az igényét elektronikus úton, írásban jogosult jelezni az [email protected] email címre. Ez esetben a Megrendelőt semmilyen költség nem terheli, és nem köteles a megrendelt termékek vételárának a fizetésére.
2. Ha a kiszállítás már megtörtént, elállási joggal a Fogyasztó rendelkezik a termék adásvételére irányuló szerződés esetén: a)a terméknek, b) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek; c) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak; d) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak, a Fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától számított 14 (tizennégy) napon belül. Az elállási joggal írásban lehet élni, Kovács Regina ev.-nak címzett nyilatkozatban. Az elállást a Fogyasztónak nem kell indokolnia. Az elállásról szóló nyilatkozatot a Fogyasztó elküldheti emailen, postai úton vagy futárral.

3. A termék(ek) kiszállítását követően történő elállásra a Fogyasztó kizárólag abban az esetben jogosult, ha azon termék(eke)t nem bontotta fel és nem használta. A termékek zárt csomagolású termékek, amelyek egészségvédelmi és higiéniás okokból a felbontást követően nem küldhetőek vissza.

4.A Fogyasztó az elállás jogát a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (Kormányrendelet) 2. számú mellékletben található nyilatkozat-minta felhasználásával vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja. A Kormányrendelet 2. számú mellékeltében található nyilatkozat-minta az ÁSZF 1. mellékletében található.

5.Elállás esetén a Fogyasztó köteles azon terméke(ke)t, amelyekre vonatkozóan a szerződéstől elállt, haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszaküldeni Kovács Regina ev. mindenkori székhelyére. A termék(ek) visszaküldésének költsége a Fogyasztót terheli. Portósan feladott küldeményt Kovács Regina ev. nem köteles átvenni. Amennyiben átveszi, jogosult a Fogyasztó részére visszatérítendő összegből levonni a termék(ek) visszaküldésével kapcsolatosan általa kifizetett összeget. A terméke(ke)t postai úton nem lehet visszaküldeni, kizárólag futárszolgálat útján, vagy személyesen lehet a Kovács Regina ev. mindenkori székhelyére visszajuttatni. A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a Fogyasztó a terméket a határidő lejárta előtt elküldi.

6.Az elállási jog gyakorlása esetén Kovács Regina ev. haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzésétől számított 14 (tizennégy) napon belül visszatéríti a Fogyasztó által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket is. 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében, ha a Megrendelő a legkevésbé költséges, szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozást választ, akkor az ebből eredő többletköltséget Kovács Regina ev. nem köteles visszatéríteni [Korm. rendelet 23. § (3) bekezdése]. Ez azt jelenti, hogy ha például a fogyasztó olyan „drágább” kiszállítást választ, amely a Kovács Regina ev. által vállalt „normál” szállításnál gyorsabb, vagy a napnak csak egy meghatározott időszakában történik, akkor elállás esetén Kovács Regina ev. csak a „normál” szállítási díjnak megfelelő összeget köteles visszatéríteni a fogyasztó számára (extra szállítási költséget nem). 

7.Kovács Regina ev. kizárólag abban az esetben köteles a kifizetett vételár teljes összegének a visszatérítésére, amennyiben a Fogyasztó bontatlan és újraértékesítésre alkalmas, meg nem rongált csomagolású terméke(ke)t küld vissza Kovács Regina ev. részére.

8.Az online bőrápolási tanácsadás esetén elállásra annak megvalósulása előtt van lehetőség, ezt Megrendelő köteles írásban jelezni az [email protected] email címen, legkésőbb a tanácsadás időpontja előtti naptári napon. Amennyiben a szolgáltatás díját Megrendelő előzetesen már elutalta Vállalkozó számlájára, ebben az esetben Vállalkozó köteles visszautalni a teljes összeget Megrendelőnek arra a bankszámlára, ahonnan az utalás érkezett, 5 munkanapon belül.


Webshop/Weboldal használatáért való felelősség kizárás

 1.Kovács Regina ev. nem felelős semmilyen kárért vagy költségért, amely a weboldalhoz vagy webshophoz való csatlakozás miatt következett be. A Vásárló felelőssége felmérni, hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

2.A Megrendelő tudomással bír arról, hogy a webshopban kozmetikai termékek és kozmetikai kiegészítők vásárolhatók meg, amik használatuk során bőrrel érintkeznek. Kovács Regina ev. kiemelten figyel arra, hogy az általa forgalmazott termékek ne tartalmazzanak allergén anyagokat, de egyéni érzékenységet, allergiás reakciót, bőrproblémát bármi kiválthat. Kovács Regina ev. nem felelős semmilyen kárért, amelyet a Megrendelő egyéni érzékenysége vagy allergiája okozott a termék használatakor, vagy azt követően. A termékek a használati útmutatóban foglaltak betartásával, a szavatossági idő lejártáig használhatóak.


Panaszkezelés módja, fogyasztóvédelem

Kovács Regina ev. betartja a mindenkor irányadó és hatályos fogyasztóvédelmi rendelkezéseket.
Fogyasztóvédelmi panaszokat vagy kifogásokat Kovács Regina ev. vevőszolgálatának alábbi elérhetőségein lehet jelezni írásban:
Postacím: 8416 Dudar, Ady Endre utca 4.
E-mail: [email protected]

 1. A jogszabályi előírásoknak megfelelően Kovács Regina ev. az írásbeli panaszokra 30 (harminc) napon belül válaszol; elutasító válasz esetén válaszát indokolja, és a vonatkozó jogszabályokban meghatározott ideig megőrzi.
 2. A panasz elutasítása esetén Kovács Regina ev. írásban tájékoztatja a Fogyasztót arról is, hogy panaszával melyik hatóság vagy békéltető testület eljárását kezdeményezheti. A tájékoztatás kiterjed továbbá az illetékes hatóság, illetve a Fogyasztó lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti békéltető testület székhelyére, telefonos és internetes elérhetőségére, valamint levelezési címére.

A tájékoztatás arra is kiterjed, hogy Kovács Regina ev. fogyasztói jogvita rendezése érdekében igénybe veszi-e a békéltető testületi eljárást.

Elérhetőségek:

Területileg illetékes békéltető testület:
Veszprém Megyei Békéltető Testület
8200 Veszprém, Radnóti tér 1.
[email protected]
(88) 814-111

Magyarország területileg illetékes békéltető testületei:
https://www.bekeltetes.hu/index.php?id=testuletek

A területileg illetékes fogyasztóvédelmi felügyelőség:
Veszprémi Járási Hivatal Műszaki Engedélyezési, Fogyasztóvédelmi és Foglalkoztatási Főosztály
Fogyasztóvédelmi Osztály, Veszprém.
8200 Veszprém, Mindszenty József utca 3-5.
[email protected]
(88) 550-510


Adatvédelem

Kovács Regina ev. számára fontos a személyes adatok védelme, ezért a mindenkor hatályos adatvédelmi jogszabályoknak megfelelően kezeli a rendelkezésére bocsátott személyes adatokat. Bővebb információ: https://mikellabornek.hu/adatvedelmi-iranyelvek/

 
Adattovábbítási nyilatkozat

Tudomásul veszem, hogy Kovács Regina ev. (8416 Dudar, Ady Endre utca 4.) adatkezelő által a https://www.mikellabornek.hu adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek a KBOSS.hu Kft. által üzemeltetett (1031 Budapest, Záhony utca 7.) Számlázz.hu, mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: vezetéknév, keresztnév, szállítási cím, telefonszám, email cím, vásárláshoz kapcsolódó pénzügyi adatok, számlázási név és cím.

Jótállás, szavatosság

A jótállásra és a szavatosságra a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvényben, az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) számú kormányrendeletben, valamint a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól szóló 19/2014. (IV.29) NGM rendeletben foglaltak az irányadók.

Kellékszavatosság

Fentiek alapján Megrendelő a vállalkozás hibás teljesítése esetén a vállalkozással szemben kellékszavatossági igényt érvényesíthet. 

 1. A megrendelő – választása szerint – az alábbi kellékszavatossági igényekkel élhet:
 • Megrendelő kérhet kijavítást vagy kicserélést, kivéve, ha az általa választott igény teljesítése lehetetlen vagy a vállalkozás számára más igénye teljesítéséhez képest aránytalan többletköltséggel járna.
 • Ha a kijavítást vagy a kicserélést nem kérte, illetve nem kérhette, úgy igényelheti az ellenszolgáltatás arányos leszállítását vagy a hibát a vállalkozás költségére a megrendelő is kijavíthatja, illetve mással kijavíttathatja.
 • Ha a kötelezett a kijavítást vagy a kicserélést nem vállalta, e kötelezettségének a törvényben foglaltak szerinti feltételekkel nem tud eleget tenni, vagy ha a jogosultnak a kijavításhoz vagy kicseréléshez fűződő érdeke megszűnt, akkor – végső esetben – megrendelő a szerződéstől is elállhat. A Ptk. szerint jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
 1. Fogyasztó a választott kellékszavatossági jogáról egy másikra is áttérhet, az áttérés költségét azonban fogyasztó viseli, kivéve, ha az indokolt volt, vagy arra a vállalkozás adott okot.
 2. Megrendelő köteles a hibát annak felfedezése után haladéktalanul, de nem később, mint a hiba felfedezésétől számított kettő hónapon belül a vállalkozással közölni. Megrendelő a szerződés teljesítésétől számított kétéves elévülési határidőn túl kellékszavatossági jogait már nem érvényesítheti. Használt dolog esetén ez a határidő két hónap, de legfeljebb egy év.
 3. Megrendelő a vállalkozással szemben érvényesítheti kellékszavatossági igényét. A teljesítéstől számított hat hónapon belül a kellékszavatossági igény érvényesítésének a hiba közlésén túl nincs egyéb feltétele, ha megrendelő igazolja, hogy a terméket, illetve a szolgáltatást a Vállalkozó nyújtotta. A teljesítéstől számított hat hónap eltelte után azonban már megrendelő köteles bizonyítani, hogy az általa felismert hiba már a teljesítés időpontjában fennállt.

Szerzői jogi nyilatkozat

A weboldal üzemeltetője és az oldal tartalmának létrehozásában közreműködők a szerzői jogukat fenntartják a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény alapján. A www.mikellabornek.hu honlapon és a www.ezustkorte.hu honlapon megjelenő minden tartalom, így a tájékoztatók, leírások, cikkek, képek, szabályok, videók, a honlap grafikája vagy bármely más egyéni, eredeti megoldás szerzői mű és a fenti törvényben megfogalmazott szerzői jogi oltalom alatt állnak.

Az oldalon fellelhető művek szerzői eltérő rendelkezések hiányában műveik többszörözését az alábbiak szerint engedélyezik:

Tilos a fenti művekről bármely technikai módszerrel bármely típusú adathordozóra történő többszörözése, átdolgozása, terjesztése, nyilvánossághoz közvetítése vagy más módon történő felhasználása az írásbeli előzetes hozzájárulásunk nélkül.

Ez a tilalom nem érinti a szabad felhasználási eseteket, amelyekre azonban kizárólag a törvényben meghatározott felhasználói kör részére, illetve a törvényben meghatározott célból és mértékben van lehetőség.

Záró és egyéb rendelkezések

Jelen ÁSZF egyes pontjainak érvénytelensége esetén a szerződés többi része kötelező erejű marad. Ahol alkalmazható, a vonatkozó törvényi rendelkezések lépnek hatályba az érvénytelen pontok helyett.

A weboldalon való vásárlás feltételezi az Ügyfél részéről az Internet technikai és műszaki korlátainak ismeretét és a technológiával együtt járó hibalehetőségek elfogadását. A szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, amely a Weboldalra való csatlakozás miatt következett be. Az Ügyfelet terheli a számítógépe, illetve az azon található adatok védelmének kötelezettsége.

Kelt.: Dudar, 2021. július 01.

PDF-ben letölthető formátum: Általános szerződési feltételek_Mikellabőrnek_20210201

 1. számú melléklet

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

2. melléklet a 45/2014. (II.26.) Korm.rendelethez
Elállási/Felmondási nyilatkozat minta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)
Címzett:1
Alulírott/ak kijelentem/kijelentjük, hogy gyakorlom/gyakoroljuk elállási/felmondási jogomat/jogunkat az alábbi termék/ek adásvételére vagy az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében:2
Szerződéskötés időpontja /átvétel időpontja:3

A fogyasztó(k) neve:
A fogyasztó(k) címe:
A fogyasztó(k) aláírása: (kizárólag papíron tett nyilatkozat esetén)

Kelt:

1 Itt szükséges a vállalkozás nevének, postai címének, és – ha van – telefonszámának, telefax-számának és elektronikus levelezési címének megjelölése.

2 Itt szükséges a szerződés tárgyául szolgáló termék vagy szolgáltatás megjelölése

3 A megfelelő jelölendő”

Forrás: Nemzeti Jogszabálytár (www.njt.hu)