Barion Pixel

Márkák

A következő gyártók termékeivel találkozhatsz a webshopban:

COLO Pure Skin Care

Bartha Csilla hozta létre a COLO natúrkozmetikai termékcsaládot, ami egy újszerű szemlélettel kínál natúr és bio alapanyagokból praktikus testápolási megoldásokat. A COLO egyedisége abban rejlik, hogy személyre szabott megoldásokat nyújt a hétköznapi bőrápoláshoz, hiszen nincs két egyforma bőr.

Bartha_Csilla_Colo Pure Skin Care
Bartha Csilla – COLO Pure Skin Care

Csilla ötvözi a termékeiben az innovációt, a szakértelmet, a természetet és a sok-sok bioaktív, újgenerációs hatóanyagot. Így szeretné elérni azt, hogy aki használja a termékeit, a szó szoros értelmében jobban érezze magát a bőrében.  És természetesen a név is kötelez: a COLO jelentése – ápol, gondoz.

Magister Products

Dr. Mester Ildikó farmakológus, szakgyógyszerész, a családi hagyományt követve alkotta meg a Magister Products márkát. A hagyományos gyógyszerkönyvi növényi alapanyagokat ötvözik a modern organikus vajakkal, olajokkal, és a professzionális kozmetikai hatóanyagokkal.

Magister Products Dr. Mester Ildikó
Dr. Mester Ildikó – Magister Products

Készítményeikkel szeretne segítséget nyújtani az allergiás bőrbetegségekkel küzdőknek és mindazoknak, akik számára a vegyszermentes testápolás értékkel bír.

Terbe Krisztina a Mandulina természetes kozmetikumok megalkotója.  Fitoterapeutaként kozmetikumai alapját organikus virágvizek és válogatott, 100% tisztaságú illóolajok adják.

Terbe Krisztina – Mandulina

Krisztina csak “élő” anyagokkal dolgozik, és a lehető legmagasabb hatóanyagtartalomra törekszik. Célja, hogy virágillatú, színű kozmetikumai ne csak a bőrt, hanem a lelket is simogassák, ápolják.

MediNatural

Wanda, Timi, Csaba és József a MediNatural csapata. A kecskeméti cég kizárólag természetes, növényi összetevőkből készült bio-, és natúrkozmetikumokat gyárt.

MediNatural
Wanda, Timi, Csaba, József – MediNatural

Igazán bő és különleges választékuk van terápiás illóolajokból és bőrápoló növényi olajokból is. A cég 2008-as alapítása óta küldetésüknek tekintik, hogy a természet eszközeire támaszkodva hozzájáruljanak a testi, lelki egyensúly megteremtéséhez.

 

És akiket szívesen ajánlok még a figyelmedbe a hazai gyártók közül:

Myskin

Rácz Tünde a Myskin megálmodója és létrehozója. Az elképzeléseink nagyon hasonlóak a kozmetikumokkal kapcsolatban. Legyen hatékony, jó felszívódású és mentes az egészségre káros anyagoktól! Bőre rendkívül érzékeny, ám nemcsak ez a tény vezette a kozmetikumkészítés útjára. www.myskin.hu

Rácz Tünde - Myskin
Rácz Tünde – Myskin

Gyermekkorától kezdve érdekelték a gyógynövények, és az alkotás, amelynek eredménye a Myskin márka lett. Minden termékénél ügyel arra, hogy érzékeny bőrű sorstársai is használhassák azokat.

Ritakreatív

Horváthné Pális Rita – Ritakreatív

Rita gyermekei születése után döntött úgy, hogy a varrásnak és a hulladékmentes megoldásoknak szenteli az idejét. Keze alól szebbnél-szebb, kreatív háztartási, egészségügyi és kozmetikai kelme kerül ki, amellyel bárki környezettudatosabbá teheti hétköznapjait.
ritakreativ.unas.hu

Tindigo

Tajti Ildikó saját bőrproblémái okán kezdte kutatni az esszenciális és hatékony bőrápolás titkát, majd megalkotta saját márkáját, a Tindigo-t. webshop.szepsegreceptek.hu

Tajti Ildikó Tindigo
Tajti Ildikó – Tindigo

Úgy gondolom, hogy a klasszikus értelemben vett bőrápolási tanácsadás meghonosítója ő, aki példájával és munkásságával rám is nagy hatást gyakorolt. Filozófiája: holisztikus bőrápolás tradicionális, hatékony, ám kíméletes formulákkal.