Barion Pixel

3+1 ok, amiért nem múlnak a pattanásaid

Pattanásoktól szenvedsz, és eleged van már belőlük? Én is évtizedekig küzdöttem velük tinédzserkorom óta. Ez vezetett végül a kozmetikus pályára, mert úgy éreztem, magamra vagyok utalva, és önállóan kellett felderítenem a hatásos kezelés módját.

A pattanások kezelése az egyik legösszetettebb feladat, ne okold hát magad amiatt, mert neked még nem sikerült. Szakemberként is kihívást jelent. 

Azt tapasztalom, hogy a következő okai lehetnek, ha huzamosabb ideig nem sikerül kezelni a problémát:
👉Nem derült még ki, mi is okozza valójában.
Számtalan oka lehet, ezért mindig egy alapos kikérdezéssel kezdem a tanácsadásokat.

👉 Nem a megfelelő kozmetikumokat használod.
A drogériák még mindig tele vannak olyan kozmetikumokkal, amik alkalmatlanok a gyulladt, pattanásos bőr ápolására, habár ilyen bőrtípusra ajánlják őket. És vigyázat! Az internet és videómegosztó portálok is tele vannak szélsőséges kezelési módszerekkel. Számomra a nyomkodásos tisztítás is ide tartozik. Az önmagában még senkinek nem oldotta meg a bőrproblémáját.

👉 Túl sokféle kozmetikumot használsz egyszerre, és váltogatod is őket.
Ilyenkor az a legfőbb probléma, hogy egyik készítmény sem tudja kifejteni a hatását. Persze érthető, hogy kutatsz a megoldás után, és az akciók, és kupon napok, is arra csábítanak, hogy újabb és újabb készítménnyel tégy próbát. Csakhogy a kevesebb itt is több. Tudom elcsépelt, de igaz.

👉Türelmetlen vagy. Ez is érthető, hiszen senki sem szeret vörös dudoroktól hemzsegő arccal mutatkozni. 

📍 Nem véletlenül az a szakmai küldetésem, hogy Hatásos bőrápolás egyszerűen!
Néhány jól megválasztott készítmény rendszeresen és türelmesen használva kb. 8 hét alatt már képes szemmel láthatóan javítani a bőr állapotát. De nem gyorsabban! A tartós javuláshoz pedig ennél is több időre lehet szükség.

Adj magadnak és a bőrödnek is időt. Ugye nem veszed zokon, ha segítek lerövidíteni ezt a folyamatot? 💁

Jelentkezz Online bőrápolási tanácsadásra, és 1 órában összefoglalom neked a számodra szükséges tudnivalókat, és személyre szabott bőrápolási rutint is összeállítok számodra. A te feladatod annyi lesz csak, hogy használd és élvezd az szép és egészséges bőrt.

Leave a Comment